Grand Prix za kratki film

Kratki igrani film u produkciji RED studija, proglašen je najboljim kratkim filmom na britanskom festivalu Heart of England International Film Festival u Tamworthu. Režiju potpisuje Costa Ipsa, a snimljen je prema scenariju Mirele Krnete.


Prvi igrani film redatelja Coste Ipse „Stvar ukusa“ snimljen prema scenariju Mirele Krnete, proglašen je najboljim kratkim filmom na britanskom festivalu Heart of England International Film Festival u Tamworthu. 

U ovoj kratkoj crnohumornoj drami glavne uloge tumače Zvonko Novosel i Zvonko Zečević, a direktor fotografije je Boris Krstinić. 
Pored nagrade za najbolji kratki film, „Stvar ukusa“ nominiran je i za najbolji film festivala u konkurenciji s pet dugometražnih filmova. Na festivalu su predstavljeni filmovi iz 31 zemlje diljem svijeta, a „Stvar ukusa“ jedini je film iz regije prikazan na festivalu. 


Autori filma Costa Ipsa i Mirela Krneta već su od samih početaka svoj uzor pronalazili u britanskoj filmskoj produkciji pa im tako i ova nagrada iz „srca Engleske“ predstavlja istinsko priznanje za filmsko stvaralaštvo.